Meetafy.dk

Om Meetafy


Det handler om mødet mellem mennesker og med mødet med os selv

Når nye ideer og kreative ledelsesmøder styrker den nye businessplan. Når dynamik og synergi i et team får specialisterne til at performe som et team. Når du og jeg forstår, hvordan vi kan skabe værdifulde møder, som inspirerer, pirker og flytter en gruppe eller en hel sal af mennesker.

Meetafy handler om viden og inspiration, der flytter mennesker fx lederen eller teamet. Meetafy er en videnplatform og blog med en vision om at udvikle mennesker og  relationer. Vi sætter fokus på  ledelse, performance som leder eller keynote speaker ved en internationalt konference, dynamik i grupper og teams, facilitering af møder samt ROI for deltagere og arrangør af konferencer.


Meetafy - et socialt netværk og en digital vidensbank fyldt med værktøjer

Meetafy er et online læringsunivers, en vidensbank og inspirationsfora med fokus på ledelse, facilitering, konferencer mm. Alt sammen noget, der kan understøtte de organisatoriske mål.

Meetafy har fokus på at guide, give dig værktøjer og e-bøger, som kan klæde dig på til next level og top performance.

Vi samler de dygtigste specialister med mange års kompetencer, viden og erfaring. Derfor kan du på Meetafy møde forskere, topledere i dansk erhvervsliv, iværksættere, eventyrere m.m.Flemming Christensen
Direktør THINK ABOUT IT, forfatter m.m.

Flemming Christensen har i mere end 20 år sat den autentiske og passionerede leder i fokus, når han integrerer anerkendt psykologi med moderne teorier om ledelse og teamarbejde.

Flemming Christensen driver THINK ABOUT IT hvor han uddanner ledere i større danske virksomheder som bl.a.  Dignity, Lundbeck, Novo Nordisk, Microsoft, Novozymes, Georg Jensen, Ørstad, Danske Bank, Danica Pension, Grundfos, Top Danmark m.fl.

Flemming er desuden blandt de førende eksperter i Enneagrammet, forfatter til mere end 14 bøger, flittig blogger og podcaster.

Han har opbygget online læringsportal Enneagrammetnextlevel.dk.


Mathilde Forstholm
Journalist & Content Marketing-specialist

+15 års erfaring som journalist, redaktør, kommunikationsrådgiver.

Mathilde Forstholm har især fokus på content marketing, SoMe samt storytelling og brand-DNA. Mathilde har været med bag opstarten af en række nye koncepter/projekter både i mediebranchen og content marketing-platforme.

Hun har været selvstændig siden 2011, og siden stået for marketing hos +200 virksomheder – herunder inden for kategorien ledelse, business- og ledelsescoaching, konferencer og møder m.m.

Mathilde er redaktør for flere content-platforme.


Christian Illerup
Int. SEO Ekspert & Digital Vækst Guru

+ 18 års erfaring internationalt med opbygning og udvikling af digitale platforme.

Christian Illerup går strategisk og analytisk til værks - altid med udgangspunkt i Unique Selling Points, KPI'er og performance.

Christian har opbygget digitale platforme for adskillige kendte brands og internationale virksomheder med søgedatabaser, shops, diverse integrationer m.m.