Meetafy.dk

B2B Influencers

Ram beslutningstagerne i Dansk erhvervsliv

Mød DK's stærkeste team af B2B Influencers

Avatar

Anne Dalgaard

Anne Dalgaard er Meeting Design and Experience Management Expert. Hun har specialiseret sig i oplevelsesdesign med fokus på faglige konferencer og events og har en uddannelse i oplevelsesledelse og er Certified Meeting Manager (CMM). Anne arrangerer møder og events for Ingeniørforeningen, IDA og har tidligere været event designer hos Dansk Industri. Hun er desuden formand for Meeting Professionals International (MPI) i Danmark. Anne har virksomheden EventAnne, hvor hun også blogger, og er keynote speaker ved flere lejligheder.

VIEW ALL POSTS
Avatar

Anne Mette Skovsen

Anne Mette Skovsen er ekspert i organisationsudvikling, kompetenceudvikling, design og facilitering af møder, workshops, temadage, konferencer samt understøttelse af forandringsprocesser. Anne Mette Skovsen er medstifter af konsulentfirmaet Modus+, som har specialiseret sig i implementering af bæredygtige forandringer i hverdagen.

VIEW ALL POSTS
Anne Ryom

Anne Ryom

Anne Ryom er sanger, lyd- og sangterapeut samt stresscoach. Anne har specialiseret sig i musical storytelling og humming & meditation og hjælper bl.a. mennesker til at få balance og trivsel ved hjælp af lyd, stemme og sang.
Annes metoder kan styrke samarbejdsevne, højne kommunikationen og kreativiteten i et team. Den enkelte opnår balance i krop og sind og får værktøjer til at forebygge stress, så der i stedet sættes fokus på trivsel.

VIEW ALL POSTS
Annette Jønsson

Annette Jønsson

Annette Jønsson er business coach, psykoterapeut og ekspert i nærvær, balance, selvværd og kontakt. Hun har siden 2005 haft fokus på mænds personlige udvikling – mange er ledere og virksomhedsejere, som ønsker klarhed, gennemslagskraft og autenticitet i deres lederrolle. Hun er forfatter til bogen ’Fra mand til menneske’ og bruges jævnligt som ekspert. Hun er bl.a. citeret i Berlingske, Politiken, B.T., DR, Radio24syv, Jyllands-Posten, Kristelig Dagblad, Djøf-Bladet og Alt for Damerne.

VIEW ALL POSTS
Bastian Overgaard

Bastian Overgaard

Bastian Overgaard er keynote speaker og ekspert i silent co-creation - med andre ord stilhed og ord-reducerede møder. Kunderne tæller bl.a. Novozymes, NNIT, Finansforbundet, Danske Bank, Oticon, Røde Kors, Region Midtjylland og en række danske kommuner. Bastian Overgaards pionerarbejde med Silent Co-creation er omtalt i bl.a. Børsen Executive, Jyllands-Posten, Politiken, Berlingske, DR og Radio 24/7 m.fl.

VIEW ALL POSTS
Carsten Juul

Carsten Juul

Carsten Juul, Cand. Psych. Aut. og Advanced level Metakognitiv psykolog, er én af de første 5 danskere uddannet i metakognitiv terapi, erfaren terapeut med over 3000 klienter, habil foredragsholder og underviser.

VIEW ALL POSTS
Avatar

Charlotte Albrechtsen

Charlotte Albrechtsen er ph.d. Som selvstændig konsulent i Tovejs undersøger hun bruger-, kunde- og medlemsoplevelser ved hjælp af antropologiske metoder. Kunderne tæller bl.a. Dagli’Brugsen, Dansk Journalistforbund, SKAT og flere danske kommuner. Sideløbende underviser hun i metode og undersøgelsesdesign ved Syddansk Universitet. Charlotte har udgivet en række akademiske artikler og to fagbøger, senest bogen "Spørgeskemaer der virker - sæt modtageren i centrum".

VIEW ALL POSTS
Dan Ravn

Dan Ravn

Dan Ravn er facilitator og foredragsholder. Han har arbejdet med idéudvikling og nytænkning i over 20 år. Dan designer metoder og værktøjer, så virksomheder kan udnytte deres kreative potentiale til at skabe forandring og innovation. Kunderne tæller bl.a. Novozymes, Novo Nordisk, Sydbank, Arbejdernes Landsbank, Nilfisk, Arriva, Svane køkkenet, Københavns Kommune, Novasol og mange andre. Dan har i øvrigt en baggrund i reklamebranchen og en uddannelse i adfærdsdesign.

VIEW ALL POSTS
Flemming Christensen

Flemming Christensen

I mere end to årtier har Flemming Christensen sat den originale, autentiske og passionerede leder på dagsordenen. Internationale virksomheder har qua hans virksomhed THINK ABOUT IT fået øje på kombinationen mellem business excellence og personal excellence. Flemming Christensen integrerer anerkendt psykologi med moderne teorier om ledelse og teamarbejde samt filosofi og er blandt de førende eksperter i verden inden for Enneagrammet. Flemming Christensen har uddannet ledere hos bl.a. Lundbeck, Microsoft, Novo Nordisk, Novozymes, Danske Bank, Danica Pension, Georg Jensen, Grundfos, Top Danmark m.fl. Han er desuden forfatter til mere end 14 bøger, er flittig blogger og producerer både video og podcast på portalen Enneagrammetnextlevel.dk 

VIEW ALL POSTS
Hans Ravnkjær Larsen

Hans Ravnkjær Larsen

Hans Ravnkjær Larsen er mødedesigner og struktureret kreativ i sin tilgang til at gøre møder bedre. Igennem sin virksomhed Cheche hjælper han organisationer og virksomheder med at gøre deres møder og konferencer bedre. Kunderne tæller bl.a. BRFkredit, Ingeniørforeningen (IDA), Falck Healthcare, Dignity m.fl. Hans er desuden konferenchef hos DANSK IT, tidl. formand og nu bestyrelsesmedlem for Meeting Professionals International (MPI) i Danmark samt vært ved Ignite Denmark.

VIEW ALL POSTS
Katherine Kappa

Katherine Kappa

Katherine Kappa er optaget af, hvordan organisationer håndterer forandringer forskelligt, når de møder udfordringer – både nåde det handler om større forandringer i organisationen og forandringer i hverdagen. Som grundlægger af Rechange Consulting understøtter Katherine Kappa organisationer via dybdegående undersøgelser og specialdesignede workshops og løsninger. 

Katherine Kappa er lige nu ph.d.-studerende ved Københavns Universitet, hvor hun studerer samarbejdsprocesser i organisationer med stor udskiftning af medarbejdere.

VIEW ALL POSTS
Avatar

Kristine Nygaard

Kristine Nygaard er grafisk facilitator i konference og eventbranchen og har specialiseret sig i visuel kommunikation i forbindelse med forandringsprocesser og strategiimplementering. Kristine Nygaard er indehaver af Kristine Nygaard og Kiss The Frog. Kunderne tæller bl.a. Abbvie, SKAT, Novo Nordisk, AstraZeneca, Kromann Reumert, Grohe, DTU, Gartner m.fl.

VIEW ALL POSTS
Lise Terp

Lise Terp

Lise Terp er virksomhedskonsulent og coach med speciale i bl.a. forandringsledelse, konflikt- og stresshåndtering samt mikropausers betydning for bedre trivsel. Lise arbejder for at hjælpe teams og enkeltpersoner med at forbedre samarbejde og trivsel. Når dårlig trivsel er blevet til stress, rådgiver Lise Terp både medarbejdere og ledelse, så stressens muligheder for at bide sig fast igen formindskes. Her er mikropauser et af redskaberne. Lise har en baggrund som civilingeniør og mange års ledelseserfaring.

VIEW ALL POSTS
Majbritt Sandberg

Majbritt Sandberg

Majbritt Sandberg er stifter af playmyday.dk og Konceptkompagniet.dk. Med fokus på Playful Meetings sætter Majbritt Sandberg fokus på øget læring og videndeling til møder og konferencer. Hun designer og faciliterer kreative processer og produkter med branding og storytelling som speciale. Med konceptet Playful Meetings har Majbritt Sandberg sat fokus på øget læring og vidensdeling til møder og konferencer.

VIEW ALL POSTS
Malene Wilken

Malene Wilken

Malene Wilken er forfatter og foredragsholder. I 2009 tog hun afsted til søs med sin mand og børn og brugte lidt over to år på at sejle til Middelhavet og retur. Det er der kommet to anmelderroste bøger og et hav af artikler ud af.
Malene holder foredrag og laver workshops, der handler om at gøre drømme til virkelighed og det at nå sine mål.

VIEW ALL POSTS
Avatar

Marianne Ubbe

Marianne Ubbe er proceskonsulent og yder ledelsessparring, teamudvikling og organisationsudvikling. Mariannes teoretiske baggrund er en master i Ledelse & Organisationsudvikling. Derudover er hun certificeret Enneagram Practitioner fra Enneagramakademiet, Life & Businesscoach fra Manning Inspire og Stresscoach fra Forbyg Stress. Mariannes praktiske ledererfaring er erhvervet som skoleleder igennem 28 år på tre forskellige Folkeskoler på Fyn.Marianne har hele sit arbejdsliv arbejdet med mental sundhed i såvel børne / unge- som voksenhøjde og hendes pædagogisk psykologiske baggrund gør, at hun i dag leverer coaching til mennesker i alle aldre, der hvor de nu er i livet.

VIEW ALL POSTS
Marika Tingleff

Marika Tingleff

Marika Tingleff er selvstændig organisationspsykolog og uddannet stresscoach. Marika Tingleff understøtter teams og afdelinger i at løse deres udfordringer og implementere strategiske mål i det daglige (ledelses-)arbejde. Hun fungerer i den forbindelse som facilitator, træner og proceskonsulent og faciliterer workshops og kurser, der leder til læring og kompetenceudvikling for ledere og medarbejdere. Kunderne tæller bl.a. Carlsberg, LEGO, Oticon, Tryg Forsikring, Novo Nordisk, Plesner m.fl.

VIEW ALL POSTS
Avatar

Mathilde Forstholm

Mathilde Forstholm er journalist og kommunikationsrådgiver med indsigt i over 300 virksomheder både startups og større organiationer. Hun har specialiseret sig i brand-dna, storytelling, digitale medier og SoMe.

Mathilde Forstholm er optaget at skabe og formidle vigtige viden gennem dygtige danske specialister - uanset om de er forskere, eventyrere, ledere eller ingeniører i en virksomhed. Hun har derfor opbygget flere content marketing-platforme.

Siden 2011 har hun rådgivet danske vidensvirksomheder gennem sit firma MATHILDE FORSTHOLM.

Mathilde har desuden baggrund fra mediebranchen. Hun har været med bag søsætningen af to nye aviser i Danmark samt opstarten af et pladeselskab for unge talenter. Hun har desuden været både journalist og tovholder for flere forskellige aviser i et hektisk nyhedsdøgn.

VIEW ALL POSTS
Mette Fisker

Mette Fisker

Mette Fisker, direktør i ConferenceCare, er kendt for at sætter mødebooking på den strategiske dagsorden. Mette Fisker har i mere end 20 år haft skarpt fokus på at optimere værdien af konferencer, møder og events ved at gøre dem målbare. Kunderne tæller bl.a. Dignity, Udenrigsministeriet, Shire m.fl. ConferenceCare har desuden specialiseret sig i rådgivning, projektledelse og digitale løsninger inden for konferencer, møder og events med et fagligt indhold. ConferenceCare har vunder flere awards for bl.a. ”Best Conference Partner”.

VIEW ALL POSTS
Avatar

Mie Nørgaard

Mie Nørgaard er ekspert i at anvende sketching til at støtte refleksion, analyse og diskussion i fobindelse med internt udviklingsarbejde, brugerinddragelse eller konferencer. Hun har anvendt rapid sketching med en mængde designmaterialer i forsknings- og undervisningsøjemed på blandt andet KU, ITU, AU og Arkitektskolen Aarhus som en integreret del af moderne praksis inden for interaktions- og oplevelsesdesign. Mie Nørgaard afholder kurser. Mie Nørgaard har en ph.D. i Human Computer Interaction på Københavns Universitet.

VIEW ALL POSTS
Michael Leslie Pryner

Michael Leslie Pryner

Michael Leslie Pryner er rådgivningschef (Head of Advisory Services) i ConsensusOnline. Han har beskæftiget sig med eventplanlægning i mere end 20 år – blandt andet som koncerneventchef i Danske Bank. Michael har i mange år haft sin egen klumme om mødeteknologi i Møde- & Eventmagasinet og er Certified Meeting Professional (CMP) gennem den internationale organisation Meeting Professionals International, MPI. I 2016 blev han kåret af branchen til ”Front Runner of the Year” i forbindelse med Danish Meetings and Events Awards i DR Koncerthuset.

VIEW ALL POSTS
Morten Fisker

Morten Fisker

Morten Fisker er uddannet kultursociolog og har gennem hele sit arbejdsliv haft fokus på uddannelse og læring – de seneste fem år med omdrejningspunkt i det byggede miljø. Han har arbejdet for UNESCO, Verdensbanken, Tænketanken Mandag Morgen og de seneste fem år for rådgivervirksomheden SIGNAL. Morten Fisker har designet og faciliteret både brugerdrevne design-processer, workshopforløb, fremtidsværksteder og ‘innovation camps’.

VIEW ALL POSTS
Pernille From Hansen

Pernille From Hansen

Pernille From Hansen er specialist i procesoptimering, forretningsudvikling, kursusudvikling og undervisning. Pernille udfordrer vanetænkning, uhensigtsmæssige arbejdsrutiner, skaber overblik og fokuserer på muligheder – inden for rammerne. Pernille er uddannet produktionsingeniør og har over 12 års erfaring med rådgivning af virksomheder og projekter inden for procesoptimering og forretningsudvikling.

VIEW ALL POSTS
Rikke Østergaard

Rikke Østergaard

Rikke Østergaard er erhvervssociolog, foredragsholder og forfatter til bogen TAK!

VIEW ALL POSTS
Avatar

Sille Schirmer

Sille Schirmer har specialistert sig i berigende samtaler. Hun er selvstændig kommunikationsrådgiver og stifter af handlingsprojektet ’Tur med en Fremmed’, hvor hun arrangerer 1-1 gåture og enkelte pop-up arrangementer for grupper. Sille er drevet af en generel nysgerrighed på andre mennesker og filosoferer en hel masse over naturens væsen, samtalens kraft og det at give tid og reflektere. Sille har også udviklet samalekort – en genvej til berigende samtaler.

VIEW ALL POSTS
Avatar

Tine Rosa Ebdrup

Tine Rosa Ebdrup rådgiver om rum og indretning. Hun har en Ph.d. i rum, æstetik og brugerinddragelse i viden- og læringsmiljøer samt en proceskonsulentuddannelse fra Attractor/Rambøll. Hun ser rum og atmosfære som konkrete redskaber, der kan benyttes strategisk til at skabe trivsel, identitet og flow i virksomheder, organisationer og læringsmiljøer. Hendes særlige interesse er at forandre passive rum til aktive medspillere, der beriger organisationens daglige liv. Hun har virksomheden Rum&Liv og er derudover en del af designduoen EFTERKLANG.

VIEW ALL POSTS
Terne Vishart

Terne Vishart

Terne Vishart er strategisk designer, workshop facilitator og ejer af This Design Tool. Hun er specialiseret i at designe co-creation workshops og visuelle værktøjer, så virksomheder kan co-create med kunder, medarbejdere og specialister. Terne faciliterer co-creation workshops, medarbejderseminarer, konferencer og netværk. Hun har en baggrund i participatory design fra Danmarks Designskole. Hun ansat som ekstern lektor på Performance design på RUC, hvor hun underviser i designmetoder og projektledelse. Terne afholder kurser i co-creation, faciliterig og design thinking for K-forum og Aros Business Academy. Kunderne tæller bl.a. IKEA, Dansk Magisterforening, Maple, Dyrenes Beskyttelse, Advice, IBM m.fl.

VIEW ALL POSTS