Meetafy.dk

B2B Influencers

Nå ud til beslutningstagerne i dansk erhvervsliv

Mød DK's stærkeste team af B2B Influencers

Avatar

Adelle Wise

VIEW ALL POSTS
Avatar

Anne Dalgaard

Anne Dalgaard er Meeting Design and Experience Management Expert. Hun har specialiseret sig i oplevelsesdesign med fokus på faglige konferencer og events og har en uddannelse i oplevelsesledelse og er Certified Meeting Manager (CMM). Anne arrangerer møder og events for Ingeniørforeningen, IDA og har tidligere været eventdesigner hos Dansk Industri. Hun er tidligere formand for Meeting Professionals International (MPI) i Danmark og har siddet i bestyrelsen. Anne har virksomheden EventAnne, hvor hun også blogger, underviser og er keynote speaker ved flere lejligheder.

VIEW ALL POSTS
Avatar

Anne Mette Skovsen

Anne Mette Skovsen er ekspert i organisationsudvikling, kompetenceudvikling, design og facilitering af møder, workshops, temadage, konferencer samt understøttelse af forandringsprocesser. Anne Mette Skovsen er medstifter af konsulentfirmaet Modus+, som har specialiseret sig i implementering af bæredygtige forandringer i hverdagen.

VIEW ALL POSTS
Anne Ryom

Anne Ryom

Anne Ryom er sanger, lyd- og sangterapeut samt stresscoach. Anne har specialiseret sig i musical storytelling og humming & meditation og hjælper bl.a. mennesker til at få balance og trivsel ved hjælp af lyd, stemme og sang. Annes metoder kan styrke samarbejdsevne, højne kommunikationen og kreativiteten i et team. Den enkelte opnår balance i krop og sind og får værktøjer til at forebygge stress, så der i stedet sættes fokus på trivsel.

VIEW ALL POSTS
Annette Jønsson

Annette Jønsson

Annette Jønsson er business coach, psykoterapeut og ekspert i nærvær, balance, selvværd og kontakt. Hun har siden 2005 haft fokus på mænds personlige udvikling – mange er ledere og virksomhedsejere, som ønsker klarhed, gennemslagskraft og autenticitet i deres lederrolle. Hun er forfatter til bogen ’Fra mand til menneske’ og bruges jævnligt som ekspert. Hun er bl.a. citeret i Berlingske, Politiken, B.T., DR og Jyllands-Posten.

VIEW ALL POSTS
Bastian Overgaard

Bastian Overgaard

Bastian Overgaard er keynote speaker og ekspert i silent co-creation - med andre ord stilhed og ord-reducerede møder. Kunderne tæller bl.a. Novozymes, NNIT, Finansforbundet, Danske Bank, Oticon, Røde Kors, Region Midtjylland og en række danske kommuner. Bastian Overgaards pionerarbejde med Silent Co-creation er omtalt i bl.a. Børsen Executive, Jyllands-Posten, Politiken, Berlingske, DR og Radio 24/7 m.fl.

VIEW ALL POSTS
Carsten Juul

Carsten Juul

Carsten Juul, Cand. Psych. Aut. og Advanced level Metakognitiv psykolog, er én af de første 5 danskere uddannet i metakognitiv terapi, erfaren terapeut med over 3000 klienter, habil foredragsholder og underviser.

VIEW ALL POSTS
Avatar

Charlotte Albrechtsen

Charlotte Albrechtsen er ph.d. Som selvstændig konsulent i Tovejs undersøger hun bruger-, kunde- og medlemsoplevelser ved hjælp af antropologiske metoder. Kunderne tæller bl.a. Dagli’Brugsen, Dansk Journalistforbund, SKAT og flere danske kommuner. Sideløbende underviser hun i metode og undersøgelsesdesign ved Syddansk Universitet. Charlotte har udgivet en række akademiske artikler og to fagbøger, senest bogen "Spørgeskemaer der virker - sæt modtageren i centrum".

VIEW ALL POSTS
Dan Ravn

Dan Ravn

Dan Ravn er facilitator og foredragsholder. Han har arbejdet med idéudvikling og nytænkning i over 20 år. Dan designer metoder og værktøjer, så virksomheder kan udnytte deres kreative potentiale til at skabe forandring og innovation. Kunderne tæller bl.a. Novozymes, Novo Nordisk, Sydbank, Arbejdernes Landsbank, Nilfisk, Arriva, Svane køkkenet, Københavns Kommune, Novasol og mange andre. Dan har i øvrigt en baggrund i reklamebranchen og en uddannelse i adfærdsdesign.

VIEW ALL POSTS
Flemming Christensen

Flemming Christensen

I mere end to årtier har Flemming Christensen sat den originale, autentiske og passionerede leder på dagsordenen. Internationale virksomheder har via THINK ABOUT IT fået øje på kombinationen mellem business excellence og personal excellence. Flemming Christensen integrerer anerkendt psykologi med moderne teorier om ledelse og teamarbejde samt filosofi og er blandt de førende eksperter inden for Enneagrammet. Han har uddannet ledere hos bl.a. Lundbeck, Novo Nordisk, Novozymes, Danske Bank, Grundfos, Top Danmark m.fl. Han er desuden forfatter til mere end 14 bøger og driver portalen Enneagrammetnextlevel.dk 

VIEW ALL POSTS
Hans Ravnkjær Larsen

Hans Ravnkjær Larsen

Hans Ravnkjær Larsen er mødedesigner og struktureret kreativ i sin tilgang til at gøre møder bedre. Igennem sin tidl. virksomhed Cheche har han hjulpet organisationer og virksomheder med at gøre deres møder og konferencer bedre. Kunderne tæller bl.a. BRFkredit, Ingeniørforeningen (IDA), Falck Healthcare, Dignity m.fl. Hans i dag konferencechef hos DANSK IT, tidl. formand og nu bestyrelsesmedlem for Meeting Professionals International (MPI) i Danmark samt vært ved Ignite Denmark.

VIEW ALL POSTS
Jeannette Eis

Jeannette Eis

Jeannette Eis er partner & salgs - og marketingsansvarlig i softwarefirmaet Sortkaffe, der står bag eventplatformen ConferenceCommunicator. Jeannettes passion er at hjælpe eventarrangører med at planlægge og afholde deres events som konferencer, medarbejderevents og messer med eventsoftware som værktøj. Kunderne tæller bl.a. brancheorganisationer som DANSK HR og Dansk Fjernvarme samt virksomheder som Beierholm Revision og LOGSTOR. Med mange års erfaring i samarbejdet med eventarrangører har hun opsamlet en stor viden om behov og udfordringer ved brug af eventteknologi. Jeannette deler gladeligt ud af denne viden, bl.a. i blogindlæg med brugbare tips og tricks.

VIEW ALL POSTS
Katherine Kappa

Katherine Kappa

Katherine Kappa er optaget af, hvordan organisationer håndterer forandringer forskelligt, når de møder udfordringer – både nåde det handler om større forandringer i organisationen og forandringer i hverdagen. Som grundlægger af Rechange Consulting understøtter Katherine Kappa organisationer via dybdegående undersøgelser og specialdesignede workshops og løsninger. Katherine Kappa er lige nu ph.d.-studerende ved Københavns Universitet, hvor hun studerer samarbejdsprocesser i organisationer med stor udskiftning af medarbejdere.

VIEW ALL POSTS
Avatar

Kristine Nygaard

Kristine Nygaard er grafisk facilitator i konference og eventbranchen og har specialiseret sig i visuel kommunikation i forbindelse med forandringsprocesser og strategiimplementering. Kristine Nygaard er indehaver af Kristine Nygaard og Kiss The Frog. Kunderne tæller bl.a. Abbvie, SKAT, Novo Nordisk, AstraZeneca, Kromann Reumert, Grohe, DTU, Gartner m.fl.

VIEW ALL POSTS
Lise Terp

Lise Terp

Lise Terp er virksomhedskonsulent og coach med speciale i bl.a. forandringsledelse, konflikt- og stresshåndtering samt mikropausers betydning for bedre trivsel. Lise arbejder for at hjælpe teams og enkeltpersoner med at forbedre samarbejde og trivsel. Når dårlig trivsel er blevet til stress, rådgiver Lise Terp både medarbejdere og ledelse, så stressens muligheder for at bide sig fast igen formindskes. Her er mikropauser et af redskaberne. Lise har en baggrund som civilingeniør og mange års ledelseserfaring.

VIEW ALL POSTS
Majbritt Sandberg

Majbritt Sandberg

Majbritt Sandberg er stifter af playmyday.dk og Konceptkompagniet.dk. Med fokus på Playful Meetings sætter Majbritt Sandberg fokus på øget læring og videndeling til møder og konferencer. Hun designer og faciliterer kreative processer og produkter med branding og storytelling som speciale. Med konceptet Playful Meetings har Majbritt Sandberg sat fokus på øget læring og vidensdeling til møder og konferencer.

VIEW ALL POSTS
Malene Wilken

Malene Wilken

Malene Wilken er forfatter og foredragsholder. I 2009 tog hun afsted til søs med sin mand og børn og brugte lidt over to år på at sejle til Middelhavet og retur. Det er der kommet to anmelderroste bøger og et hav af artikler ud af. Malene holder foredrag og laver workshops, der handler om at gøre drømme til virkelighed og det at nå sine mål.

VIEW ALL POSTS
Avatar

Marianne Ubbe

Marianne Ubbe er proceskonsulent og yder ledelsessparring, teamudvikling og organisationsudvikling. Mariannes teoretiske baggrund er en master i Ledelse & Organisationsudvikling. Derudover er hun certificeret Enneagram Practitioner fra Enneagramakademiet, Life & Businesscoach fra Manning Inspire og Stresscoach fra Forbyg Stress. Mariannes praktiske ledererfaring er erhvervet som skoleleder igennem 28 år på tre forskellige Folkeskoler på Fyn.Marianne har hele sit arbejdsliv arbejdet med mental sundhed i såvel børne / unge- som voksenhøjde og hendes pædagogisk psykologiske baggrund gør, at hun i dag leverer coaching til mennesker i alle aldre, der hvor de nu er i livet.

VIEW ALL POSTS
Marika Tingleff

Marika Tingleff

Marika Tingleff er selvstændig organisationspsykolog og uddannet stresscoach. Marika Tingleff understøtter teams og afdelinger i at løse deres udfordringer og implementere strategiske mål i det daglige (ledelses-)arbejde. Hun fungerer i den forbindelse som facilitator, træner og proceskonsulent og faciliterer workshops og kurser, der leder til læring og kompetenceudvikling for ledere og medarbejdere. Kunderne tæller bl.a. Carlsberg, LEGO, Oticon, Tryg Forsikring, Novo Nordisk, Plesner m.fl.

VIEW ALL POSTS
Avatar

Mathilde Forstholm

Mathilde Forstholm er journalist og kommunikationsrådgiver med indsigt i over 300 virksomheder både startups og større organiationer. Hun har specialiseret sig i brand-dna, storytelling, digitale medier og SoMe. Mathilde Forstholm er optaget at skabe og formidle vigtige viden gennem dygtige danske specialister - uanset om de er forskere, eventyrere, ledere eller ingeniører i en virksomhed. Hun har derfor opbygget flere content marketing-platforme. Siden 2011 har hun rådgivet danske vidensvirksomheder gennem sit firma MATHILDE FORSTHOLM. Mathilde har desuden baggrund fra mediebranchen. Hun har været med bag søsætningen af to nye aviser i Danmark samt opstarten af et pladeselskab for unge talenter. Hun har desuden været både journalist og tovholder for flere forskellige aviser i et hektisk nyhedsdøgn.

VIEW ALL POSTS
Mette Fisker

Mette Fisker

Mette Fisker, direktør i ConferenceCare, er kendt for at sætter mødebooking på den strategiske dagsorden. Mette Fisker har i mere end 20 år haft skarpt fokus på at optimere værdien af konferencer, møder og events ved at gøre dem målbare. Kunderne tæller bl.a. Dignity, Udenrigsministeriet, Shire m.fl. ConferenceCare har desuden specialiseret sig i rådgivning, projektledelse og digitale løsninger inden for konferencer, møder og events med et fagligt indhold. ConferenceCare har vunder flere awards for bl.a. ”Best Conference Partner”.

VIEW ALL POSTS
Mie Nørgaard

Mie Nørgaard

Mie Nørgaard er en af Danmarks førende eksperter i at anvende hurtige tegneteknikker – sketching – til at understøtte refleksion, analyse og diskussion på konferencer og udviklingsmøder. Hun har i mere end 15 år forsket og undervist i effektive brugercentrerede designprocesser på Danmarks største universiteter. I regi af Center for Visual Thinking hjælper Mie Nørgaard virksomheder med at engagere mennesker i læringsprocesser og innovationsarbejde. Det sker gennem kurser i professionel visuel facilitering, undervisning i organisationer, der arbejder med innovation og kreativitet, foredrag om brugerinddragelse, co-creation og brugen af skitsering i analyse- og designarbejde, workshops, hvor hun som visuel facilitator hjælper virksomheder med at få overblik og nå ind til kernen af komplicerede problemstillinger inden for emner som service design, digitalisering og forretningsudvikling. Mie Nørgaard har en PhD i Computer Science og er en af Danmarks førende eksperter inden for effektiv visuel facilitering og brugercentreret design. Læs mere på MIE NØRGAARD

VIEW ALL POSTS
Michael Leslie Pryner

Michael Leslie Pryner

Michael Leslie Pryner er rådgivningschef (Head of Advisory Services) i ConsensusOnline. Han har beskæftiget sig med eventplanlægning i mere end 20 år – blandt andet som koncerneventchef i Danske Bank. Michael har i mange år haft sin egen klumme om mødeteknologi i Møde- & Eventmagasinet og er Certified Meeting Professional (CMP) gennem den internationale organisation Meeting Professionals International, MPI. I 2016 blev han kåret af branchen til ”Front Runner of the Year” i forbindelse med Danish Meetings and Events Awards i DR Koncerthuset.

VIEW ALL POSTS
Morten Fisker

Morten Fisker

Morten Fisker er uddannet kultursociolog og har gennem hele sit arbejdsliv haft fokus på uddannelse og læring – de seneste fem år med omdrejningspunkt i det byggede miljø. Han har arbejdet for UNESCO, Verdensbanken, Tænketanken Mandag Morgen og de seneste fem år for rådgivervirksomheden SIGNAL. Morten Fisker har designet og faciliteret både brugerdrevne design-processer, workshopforløb, fremtidsværksteder og ‘innovation camps’.

VIEW ALL POSTS
Avatar

Pernille Taarup

VIEW ALL POSTS
Pernille From Hansen

Pernille From Hansen

Pernille From Hansen er specialist i procesoptimering, forretningsudvikling, kursusudvikling og undervisning. Pernille udfordrer vanetænkning, uhensigtsmæssige arbejdsrutiner, skaber overblik og fokuserer på muligheder – inden for rammerne. Pernille er uddannet produktionsingeniør og har over 12 års erfaring med rådgivning af virksomheder og projekter inden for procesoptimering og forretningsudvikling.

VIEW ALL POSTS
Rikke Østergaard

Rikke Østergaard

Rikke Østergaard er sociolog, rådgiver, foredragsholder og forfatter til de to bestseller bøger TAK og Sluk Emhætten. Rikke er trivsels- og mentaltræningsekspert og bliver ofte brugt som ekspert i medierne og på konferencer i ind- og udland. Rikke er desuden underviser på nogle af landets førende bestyrelses- og ledelsesuddannelser og gæstelektor på fx University of Sydney og CBS.

VIEW ALL POSTS
Avatar

Sille Schirmer

Sille Schirmer har specialistert sig i berigende samtaler. Hun er selvstændig kommunikationsrådgiver og stifter af handlingsprojektet ’Tur med en Fremmed’, hvor hun arrangerer 1-1 gåture og enkelte pop-up arrangementer for grupper. Sille er drevet af en generel nysgerrighed på andre mennesker og filosoferer en hel masse over naturens væsen, samtalens kraft og det at give tid og reflektere. Sille har også udviklet samalekort – en genvej til berigende samtaler.

VIEW ALL POSTS
Terne Vishart

Terne Vishart

Terne Vishart er strategisk designer, workshop facilitator og ejer af This Design Tool. Hun er specialiseret i at designe co-creation workshops og visuelle værktøjer, så virksomheder kan co-create med kunder, medarbejdere og specialister. Terne faciliterer co-creation workshops, medarbejderseminarer, konferencer og netværk. Hun har en baggrund i participatory design fra Danmarks Designskole. Hun ansat som ekstern lektor på Performance design på RUC, hvor hun underviser i designmetoder og projektledelse. Terne afholder kurser i co-creation, faciliterig og design thinking for K-forum og Aros Business Academy. Kunderne tæller bl.a. IKEA, Dansk Magisterforening, Maple, Dyrenes Beskyttelse, Advice, IBM m.fl.

VIEW ALL POSTS
Avatar

Tine Rosa Ebdrup

Tine Rosa Ebdrup hjælper virksomheder og organisationer med at transformere passive møderum til aktive medspillere, der styrker medarbejdernes præstationer og trivsel. Tine er designer og har en Ph.d. i rum, æstetik og brugerinvolvering. Hendes særlige interesse er derfor brugernes oplevelse af rum. Møderummets indretning og atmosfære har betydning for, hvordan en medarbejder føler sig tilpas i rummet både personligt og professionelt. Den har også betydning for den relation, der skabes mødedeltagerne imellem. Rummet påvirker altså mødet og dermed mødets udfald. Tine ser møderum som konkrete redskaber, der strategisk kan bruges til at skabe gode og produktive møder. I sin virksomhed Rum&Liv formidler hun sin viden både som konsulent, gennem inspirerende oplæg og afklarende workshops.

VIEW ALL POSTS